Винска Индустрија

Технологијата на производство на вино датира со милениуми. Во целина, фазите на процесот на производство на вино вклучуваат: Берба, Дробење и Пресување, Ферментација, Прочистување, Стареење и Флаширање. Rostfrei Major Inox прави производи за винска индустрија со најдобар квалитет.