Ферментатор за Црвено Вино

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Ферментатор на Црвено Вино

Опис:

Ферментатор за црвено вино изработен од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 опремен со систем за кружење на вино се произведува со стандардни капацитети и опрема или според потребите на технолошкиот процес на купувачот.

Карактеристики:

 • Подесувачки ногарки
 • Долен конусен отвор
 • Горен конусен отвор
 • Внатрешен кос перфориран отвор
 • Долен овален манлох
 • Горен кружен манлох
 • Вентил за ослободување на притисок
 • Тотален испуст со пеперутка вентил
 • Парцијален испуст со пеперутка вентил
 • Пумпа и цевковод со вентил за кружење
 • Плашт за ладење
 • Контролна табла
 • Термометар
 • Нивометар
 • Славина за мостра
, , ,