Rostfrei Major Inox

Слободно контактирајте не за да поставите прашања за ИНОКС лично, по телефон или испратите порака.

Адреса:

Ул. Довлеџик бб, 7000 Битола
Северна Македонија

Телефонски број:

+389 47 220 008
+389 75 207 527
+389 75 420 672

Испратете Порака

  Вашето Име (задолжително)

  Вашиот Емаил (задолжително)

  Телефонски Број (задолжително)

  Предмет

  Вашата Порака

  Прашања на

  +389 47 220 008

  7000 Битола

  Ул. Довлеџик бб

  Пон-Саб

  8 am – 8 pm

  Испратете маил на

  contact@rostfrei-mi.com