Опрема за Прехрамбена и Хемиска Индустрија

Прехранбената индустрија, како и хемиската индустрија користат различни видови машини за производство. Rostfrei Major Inox нуди низа висококвалитетни машини од не’рѓосувачки челик AISI 304 и AISI 316.