октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Ферментатор

Опис:

Ферментатор од 200000л изработен од не’рѓосувачки челик AISI 304 поставен на бетонски ногари изработен на лице место во фабриката за производство на квасец.

, , , ,