Сад за Чоколадирање

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Сад за Чоколадирање

Опис:

Сад за чоколадирање е наменет за чоколадирање на флипс, лешници, кикиритки, сувогрозје, и сл. Изработен е од не’рѓосувачки челик AISI 304 опремен со систем вентилатори за изнесување на воздухот во садот.

, , ,