Цистерни за Масло за Јадење

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Цистерни за Масло за Јадење

Опис:

Цистерни за чување рафинирано масло за јадење 300000л изработени од не’рѓосувачки челик AISI 304 поставен на бетонски платформи изработени на лице место во кругот на фабриката за производство на масло.

, , , ,