октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Канали за Воздух

Опис:

Канали за воздух изработени од не’рѓосувачки челик AISI 304, изолирани со тервол и плашт од не’рѓосувачки челик монтирани во производствените погони на фабриката за производство на квасец.

, , , , ,