Разни Типови на Дупликатори – Дупликатор, Дупликатор со Мешач (Детал)

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Разни Типови на Дупликатори – Дупликатор, Дупликатор со Мешач (Детал)

Опис:

Разни типови на дупликатори изработени од не’рѓосувачки челик AISI 304 или AISI 316 термички изолирани или неизолирани, со дигитален термометар за контрола и одржување на температурата, наменети се за прехрамбената индустрија за производство на кечап, во млеко-преработувачката индустрија за производство на јогурт, сирење или пастеризирано млеко, во хемиската индустрија за производство за шампони, течни сапуни, бои, итн. Греењето на дуплиот плашт може да биде изведено со елeктрични грејачи гас или пареа.

, , , , , , , ,