Ферментатор за Црвено Вино 100000л

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Ферментатор за Црвено Вино 100000л

Опис:

Ферментатор за Црвено Вино 100000л направен од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 поставен директно на бетонска платформа.

Карактеристики:

  • Наклонето дно поставено на бетонска платформа
  • Горен конусен отвор
  • Внатрешен кос перфориран отвор
  • Долен овален манлох
  • Горен кружен манлох
  • Хидраулична врата
  • Вентил за ослободување на притисок
  • Тотален испуст со пеперутка вентил
  • Парцијален испуст со пеперутка вентил и декантационо колено
  • Цевка за оросување
, , , ,