Хоризонтална Цистерна за Вино

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Хоризонтална Цистерна за Вино

Опис:

Хоризонтална цистерна за вино направена од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 поставена на самари. Конструкцијата се изработува со стандардни капацитети и опрема или според потребите на технолошкиот процес на клиентот.

Карактеристики:

  • Самари
  • Конусен отвор
  • Горен кружен манлох
  • Вентил за ослободување на притисок
  • Тотален испуст со пеперутка вентил
  • Влез за вино од горната страна
  • Индикатор за вино
  • Славина за мостра
  • Термометар
, , ,