Детал: Центрифугална Пумпа – Ферментатор за Црвено Вино

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Детал: Центрифугална Пумпа – Ферментатор за Црвено Вино

Опис:

Центрифугална пумпа со прохромско коло изработено од не’рѓосувачки челик AISI 304, за рециркулацијата со систем вентили.

, , ,