Детал: Решетка Косо Дно – Ферментатор за Црвено Вино

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Детал: Рештка Косо Дно – Ферментатор за Црвено Вино

Опис:

Решетка косо дно изработено од перфориран лим кај ферментатор за црвено вино изработено од висококвалитет не’рѓосувачки челик AISI 304 се користи за исцедување на течноста од комината.

, , , ,