Вертикална Цистерна за Чување Вино

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Вертикална Цистерна за Чување Вино

Опис:

Вертикална цистерна за чување вино изработена од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 со и без плаштови за ладење наменети за вино.

, , , ,