Цевководи

септември 4, 2020
септември 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Цевководи

Опис:

Компанијата е специјализирана за изведување на цевководи во прехранбената, хемиската и фармацевтската индустрија. Цевководите се изведуваат од цевки арматура од не’рѓосувачки хром никелов аустенитен челик AISI 304 или AISI 316. Заварувањето се изведува со ТИГ постапка во заштитна атмосфера на Аргон од надворешна и внатрешна страна на цевката. Заварувањето се врши автоматски или рачно.

, , , , , , , ,