Универзални машини “УМ” – Кутер

септември 30, 2020
септември 30, 2020 Rostfrei Major Inox

Универзални машини “УМ” – Кутер

Опис:

Универзалната машина е наменета за ситно сечење, мешање и хомогенизација со или без термичка обработка, во прехранбената, хемиската и фармацевтската индустрија. Едноставната, компактна изведба и минималната потреба од одржување на оваа машина за обработка, како и потполно автоматизираната контрола, ја прават целосно безбедна и едноставна за управување.

, , , , , ,