Вертикална Цистерна

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Вертикална Цистерна

Опис:

Вертикална цистерна наменета за чување на млеко со дупли плашт за ладење, странична пропелерна мешалка и термална изолација. Изработени од не’рѓосувачки челик AISI 304.

, , , ,