Изменувач за Ладење на Шира и Вино

септември 30, 2020 Rostfrei Major Inox

Изменувач за Ладење на Шира и Вино

Опис:

Изменувач Цевка во Цевка за ладење на шира и вино изработен од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304. Се изработуваат со капацитет и опрема по потребите на купувачот.

Карактеристики:

  • Самоносечка конструкција поставена на ногари
  • Приклучок прирабница со навој на влез и на излез на гроздовата каша
  • Приклучок прирабница со навој на влез и на излез на ладилниот медиум
  • Термометар на влез и на излез на гроздовата каша

Овој производ можете да го користите во други индустрии.

, , , , , , ,