Хоризонтални Цистерни за Транспорт на Камион со Платформа

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Хоризонтални Цистерни за Транспорт на Камион со Платформа

Опис:

Хоризонтални цистерни наменети за монтажа на платформа од камион за собирање и транспорт на млеко. Изработени од не’рѓосувачки челик AISI 304. Можат да бидат изведени како неизолирани, изолирани, по потреба на нарачателот може да бидат поврзани со цевководи и пумпа.

, , , , ,