Цевен Изменувач на Топлина за Дестилација на Алкохол

септември 30, 2020 Rostfrei Major Inox

Цевен Изменувач на Топлина за Дестилација на Алкохол

Опис:

Цевен Изменувач на Топлина за дестилација на алкохол изведен како противструен за вертикална монтажа изработен од висококвалитетен киселотропен не’рѓосувачки челик AISI 316.

Овој производ можете да го користите во други индустрии.

, , , ,