Транспортна Трака, Дупликатори за Ајвар

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Транспортна Трака, Дупликатори за Ајвар

Опис:

Дупликатори за ајвар изработени од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 се опремени со мешалки во форма на котва со тефлонски бришачи, мотор редуктор и плашт за загревање со пареа. Температурата се контролира со дигитален термометар. Се изработува со капацитет според технолошките потреби на клиентот.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Мотор редуктор за погон на мешалката
  • Мешалка со тефлонски бришачи
  • Плашт за греење
  • Изолација тервол
  • Изолација плашт
  • Влез и излез на пареа со фланши
  • Тотален испуст со пеперутка вентил
  • Дигитален термометар
, , ,