Мијачка со Четки

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Мијачка со Четки

Опис:

Мијачка со четки е изработена од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 се користи за перење на разни видови на зеленчук. Кадата е опремена со четки за фино перење на производот погонувани од мотор редуктор и елеватор погонуван од мотор редуктор со променлив број на вретежи за изнесување на испраниот производ.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Тотален испуст
  • Преливна цевка
  • Цевка со дизни за полнење и туркање на производот
  • Цевка со дизни за фино перење поставена на елеватор
  • Четки, два мотор редуктора за погон на четките
  • Ланчаници за погон на четките
  • Елеватор со мотор редуктор со променлива брзина
, , ,