Када за Предперење

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Када за Предперење

Опис:

Када за предперење изработена од висококвалитете не’рѓосувачки челик AISI 304 се користи за предперење на разни видови на зеленчук. Кадата е опремена со елеватор погонуван од мотор редуктор за изнесување на испраниот производ. Се изработува со стандарден капацитет или по потреба на технолошкиот процес на купувачот.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Тотален испуст
  • Преливна цевка
  • Цевка со дизни за полнење на производот
  • Елеватор со мотор редуктор со променлива брзина
, , , , ,