Изменувач за Ладење на Вино

септември 30, 2020 Rostfrei Major Inox

Изменувач за Ладење на Вино

Опис:

Изменувач Цевка во Цевка за ладење на вино изработен од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 изолиран со полиуретански панели. Се изработуваат со капацитет и опрема по потребите на клиентот.

Карактеристики:

  • Самоносечка конструкција поставена на ногарки
  • Топчести вентили на влез и излез на виното
  • Топчести вентили на влез и излез на ладилниот медиум
  • Механизам за контрола на протокот на вино

Овој производ можете да го користите во други индустрии.

, , , , , ,