Излез од Бланшер со Транспортна Трака, Печењара за Пиперки

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Излез од Бланшер со Транспортна Трака, Печењара за Пиперки

Опис:

Печењара за пиперки изработена од комбинација од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 и огноотпорен челик, обложена со шамотни цигли и специјална огноотпорна изолација. Се изработува со капацитет спрема потребите на купувачот.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Прохромска трака
  • Мотор редуктор варијатор со ланчаник за погон на траката
  • Погонско и гонето вратило за погон на траката
  • Систем за припрема на голилната смеса со плин воздух
  • Горилници
  • Вентили за контрола на јачината на пламенот
  • Оџак со клапна
, , , ,