Инспекциска Трака со Автоматска Работна Маса

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Инспекциска Трака со Автоматска Работна Маса

Опис:

Инспекциска трака со автоматска работна маса е комбинација од транспортна гумена трака, пластична чланкаста трака за транспорт на полни тегли и пластична чланкаста трака за транспорт на празни тегли.

Конструкцијата е изработена од не’рѓосувачки челик AISI 304, а водилките за тегли комбинација од не’рѓосувачки челик AISI 304 и PVC материјали. Се изработува со димензии спрема потребите на клиентот.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Приемен кош
  • Бескрајна гумена лента
  • Погонски барабан и барабан за затегање на гумената трака
  • Мотор редуктор со променлива брзина за гумената трака
  • Бескрајни чланкасти траки
  • Погонски и тркала за затегање на чланкастите траки
  • Мотор редуктор со променлива брзина за погон на чланкастите траки
  • Водилки за тегли
, , , , , , ,