Елеватори

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Елеватори

Опис:

Елеватори имаат намена во прехранбената индустрија за транспорт и подигање на висината на разни типови на производи. Телото е изработено од не’рѓосувачки челик AISI 304. Погонувано од мотор-редуктор со варијатор за промена на брината.

, , ,