Дупликатор со Наливка

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Дупликатор со Наливка

Опис:

Дупликатор со наливка е наменет за припрема на течност за конзервирање. Сите површини кои доаѓаат во контакт со течноста се изработени од киселоотпорен не’рѓосувачки челик со квалитет AISI 316. Опремен е со мешалка погонувана од мотор редуктор и плашт за загревање. Загревањето може да биде изведено со електрични греачи или со пареа, а се контролира со дигитален термометар. Се изработува со капацитет според технолошките потреби на клиентите.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Мотор редуктор за погон на мешалката
  • Плашт за греење
  • Изолација тервол
  • Изолација плашт
  • Грејачи (за изведба со грејачи)
  • Влез и излез на пареа со фланши (за изведба со греење на пареа)
  • Тотален испуст пеперутка вентил
  • Дигитален термометар
  • Регулатор на ниво
, , , ,