Бескрајни Транспортни Траки

октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

Бескрајни Транспортни Траки

Опис:

Бескрајни транспортни траки имаат намена во прехранбената индустрија за транспорт на шишиња и тегли. Телото е изработено од не’рѓосувачки челик AISI 304. Страничните водилки се изработени од комбинација на не’рѓосувачки челик AISI 304 и PVC материјали. Погонувано од мотор-редуктор со варијатор за промена на брзината.

, , , , , ,