Ламеласт Изменувач на Топлина

септември 30, 2020 Rostfrei Major Inox

Ламеласт Изменувач на Топлина

Опис:

Ламеласт изменувач на топлина изработен од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 со капацитет по потребите на купувачот.

Овој производ можете да го користите во други индустрии.

, , ,