Инспекциска Транспортна Трака, Бланшер

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Инспекциска Транспортна Трака, Бланшер

Опис:

Бланшер изработен од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 се користи за бланширање на пиперка. Перфорираниот бубањ со спирала е поставен во затворена када. Бланшерот е опремен со мотор редуктор со ланчаник за погон на бубањ.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Перфориран бубањ со спирала
  • Мотор редуктор варијатор со ланчаник за погон на бубањот
  • Осовини со пластични тркала за потпирање на бубањот
  • Приемен кош
  • Излезен кош
  • Тотален испуст
  • Сад за контрола на нивото на водата
  • Црева за загревање со пареа
  • Дигитален термометар
, , , ,