ХАСАП Систем

октомври 4, 2020
октомври 4, 2020 Rostfrei Major Inox

ХАСАП Систем

Опис:

Нашата компанија ги произведува сите неопходни предмети изработени од не’рѓосувачки челик AISI 304 потребни за имплементација на стандардот за производство на здрава и безбедна храна. “ХАСАП Систем”: работни маси, облагање на работни површини, хауби, одводни канали, итн.

, , , , , ,