Дозатор

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Дозатор

Опис:

Дозатор за течни и пастозни материи со два цилиндри. Конструкцијата е изработена од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304 опремен со пневматика за задвижување на клиповите. Се изработува со еден или два цилиндри и волумен на цилиндрите по потреба на клиентот.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Работни прохромски цилиндри
  • Погонски пневматски цилиндер
  • Механизам за штелување на волументот на дозирање
  • Автоматски пневматски вентили
  • Едносмерни дизни
  • Контролна табла
  • Командна папуча
, ,