Автоматска Работна Маса, Тресачка за Полнење на Тегли со Автоматска Работна Маса

октомври 1, 2020 Rostfrei Major Inox

Автоматска Работна Маса, Тресачка за Полнење на Тегли со Автоматска Работна Маса

Опис:

Конструкцијата на тресачката за полнење на тегли е изработена од висококвалитетен не’рѓосувачки челик AISI 304. Машината е наменета за полнење на калибриран корнишон во тегли. Тресачката е погонувана од електромотор со инвертер и има можност за промена на брзината на полнење.

Карактеристики:

  • Подесувачки ногари
  • Примарно корито
  • Секундарно корито
  • Излезна инка
  • Гумени зглобови
  • Ексцентар вратило
  • Електромотор со инвертер
, , , , ,